Uw evenement, fietsenstalling of parkeerplaats ten alle tijden zichtbaar met Solar Spotlight

Geen kabels, geen probleem

Modulair systeem

Op afstand te bedienen

De Solar Spotlight wordt ingezet bij een breed scala aan toepassingen en vormt de basis voor onder andere de extension bar en extension box.

Enkele voorbeelden: Noodverlichting, Fietsenstalling, Parkeerterrein

 

Wij krijgen geregeld de vraag naar een betaalbaar en vrij standaard systeem, voor tijdelijke of semi-permanente oplossingen, zoals dat het geval is bij evenementen.

 

Ook bedrijven met een groot buiten terrein hebben veel voordeel bij de solar spot, omdat zij geen kabels hoeven in te graven en de spot gemakkelijk te bevestigen is op allerlei ondergronden, zonder dat daarbij de constructie aangepast moet worden.

 

De Solar Spotlight is daarom veelzijdig in de breedste zin van het woord.

De voordelen van Solar Spotlight

Zonder kabels heeft u geen omkijken meer en is het daadwerkelijk plug-and-play. De systemen zijn uitgerust met geïntegreerde batterij die uitgebreid kan worden naar wens. Dit geld ook voor het zonnepaneel. Het zonnepaneel is altijd afgestemd op het zo efficiënt mogelijk opladen van de batterij.

Projecten met Solar Spotlight

Klant: Flexotels

Probleem

Flexotels wil graag een extra dimensie toevoegen aan haar campingterrein met tijdelijke hotelkamers. Met het huidige aanbod moeten er de nodige kabels worden aangelegd en weggewerkt, deze mogen immers niet in het zicht komen.

Oplossing:

Solar Customs heeft in 2018 een tijdelijke voorziening ontworpen met de Solar Spotlight als basis, hierdoor kon er flexibel gewerkt worden met een gezellige sfeer als eind resultaat. Deze pilot is uitgevoerd bij de camping van Intents Festival.

Vanuit deze oplossing is het idee ontstaan voor de Solar Spotlight – Extension box.

Klant: Restaurant t Zand, Zand Oerle

Probleem

Door een kabelbreuk in een onvindbare leiding was er ineens geen terreinverlichting meer. De kabels opsporen betekende dat het terras eruit moest, uiteraard zeer onwenselijk.

Oplossing:

Solar Customs leverde een oplossing door de Solar Spotlight aan de reeds bestaande masten te hangen. Hierdoor kan het parkeerterrein veilig gebruikt worden, zonder dat daarvoor kabelwerk nodig was.

Klant: Cityfest Veldhoven

Probleem

Een zeer donker fiets parkeerterrein, zonder een geschikte stroomaansluiting in de buurt.

Oplossing:

We hebben voor Cityfest een mast gefaciliteerd bestaande uit steigermateriaal, met daarop 3 solar Spotlights, die ieder in een andere richting schijnen. Hierdoor kon de bezoeker veilig gebruik maken van de fietsenstalling.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de voordelen van een Solar Spotlight

© 2019 Solar Customs

Privacy verklaring

Sterkenburg 324, 5653 NN Eindhoven   •   +31(0)40 737 01 28   •   info@solarcustoms.com